10 апр. 2024 г., 06:27

Добре, че ви има 

  Поэзия
75 1 1

Добре, че ви има вас мъжете, 

да ми наранявате сърцето,

че да има за кого да пиша.

 

Иначе никаква поетеса не съм,

стихове най-добре редя само за любов.

Най-поетична ставам, когато съм с превръзки по сърцето,

че да има да капе мастило от кръв по хартията,

иначе никаква поетеса не съм.

 

Никой поет не се е родил поет,

защото живота му предлага само радости.

Аз си обичам нерадостите,

че да ме вдъхновяват,

иначе никаква поетеса не съм.

© Iliyana Nikolova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хареса ми. И ме усмихна 🙂 Някои хора може да са станали поети, точно защото живота им е прекрасен. Кой знае?
Предложения
: ??:??