Грабеж си беше нашата любов,
и двамата един от друг крадяхме.
От чувствата, потънали в разкош
чрез силата на нощните ни страсти.
Крадяхме ние двамата от страст
през всичките отминали години.
Защото пламна огънят от нас
в мечтите ни от нежност херувимна.
Грабеж си беше нашата любов,
и двама един от друг крадяхме.
Додето днес при тебе си дойдох -
в душата ти да си открия място!
© Аз Все права защищены