10 дек. 2007 г., 10:53

Докажи 

  Поэзия
594 0 9
Ах, колко е банално
хората да пишат стихове,
някак по е уникално
да съхраниш живота си на клипове.
И да се гледаш отстрани,
без да знаеш що си чувствал,
повярвай, друже, туй вреди
и май не знаеш що изпускаш.
Защото чувствата човешки
не знаят що е туй контрол.
Защото всеки апарат купешки
може да те снима гол.
Но не можеш с него да докажеш,
че си творил, обичал и мечтал.
Затуй ти трябва стих, бе, грешник,
докажи, че си живял!

© Валери Шуманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??