16 авг. 2013 г., 20:14

Докато дишам 

  Поэзия » Другая
580 0 2

Не ми отнемай правото да дишам

и не връзвай на възел душата ми!

Още мога боса да тичам

и да иззиждам ново начало.

 

А когато заговори в мен тишината

и мислите пресичат разстояния -

чертая пълнолунията по стъклата

и рисувам смълчани признания.

 

Докато дишам - оцелявам!

Но не и на командно дишане!

В света на живите оставам,

останалото е отричане!

 

Руми

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??