Aug 16, 2013, 8:14 PM

Докато дишам 

  Poetry » Other
570 0 2

Не ми отнемай правото да дишам

и не връзвай на възел душата ми!

Още мога боса да тичам

и да иззиждам ново начало.

 

А когато заговори в мен тишината

и мислите пресичат разстояния -

чертая пълнолунията по стъклата

и рисувам смълчани признания.

 

Докато дишам - оцелявам!

Но не и на командно дишане!

В света на живите оставам,

останалото е отричане!

 

Руми

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??