3 июн. 2006 г., 21:47

Докоснах залеза с душата си 

  Поэзия
946 0 5

Докоснах залеза с душата си.
А тя жадувала за светлина,
окъпа се във кървави отблясъци,
от болка огнена в мен запищя.
Защо не завали пороен летен дъжд...
Да затъмни небето, да се излее
на талази, да ме залее цялата.
Сълзите ми изплакани да скрие.
Бързоходни, тъмни облаци
небето скриха със своите мълнии.
Дъжд  не валя, а от моите зеници
се стичаха сълзи на ручеи.



© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??