3.06.2006 г., 21:47 ч.

Докоснах залеза с душата си 

  Поезия
943 0 5

Докоснах залеза с душата си.
А тя жадувала за светлина,
окъпа се във кървави отблясъци,
от болка огнена в мен запищя.
Защо не завали пороен летен дъжд...
Да затъмни небето, да се излее
на талази, да ме залее цялата.
Сълзите ми изплакани да скрие.
Бързоходни, тъмни облаци
небето скриха със своите мълнии.
Дъжд  не валя, а от моите зеници
се стичаха сълзи на ручеи.



© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??