18 сент. 2008 г., 12:27

Докосвай ме ... 

  Поэзия » Любовная
1159 0 6

Докосвай ме в най-нежната минута ,

която ражда есенният мрак.

Аз искам любовта да бъде чута,

когато в мен откриваш своя бряг.

 

Целувай ме с най-топлата си ласка

и с парещите устни ме чертай.

И истинска ме направи - без грим и маска

и с дланите си пак ме пресъздай...

 

Създавай ме с най-светлата си мисъл,

която грее в твоите очи.

Сега да бъда лъч си ме орисъл

и цялата ми същност да искри ...

 

Обичай ме с най-истинската нежност ,

която ражда есенният мрак.

...и в онзи миг на сладостна безбрежност

отново в мене ще откриеш своя бряг...

 

 

 

18.09.2008

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??