18 июн. 2012 г., 10:09

Докосвай ме 

  Поэзия » Любовная
523 0 1





Докосвай цялото ми тяло.
Разпалвай огъня в мен.
Виж как радостта  в очите ми прелива
и любовта изригва в мен.

Целувай устните ми зажаднели.
Накарай всичко в мене да крещи.
Превърни ме цялата в чувство.
Крадец на сърцето ми бъди.

Докосвай ме с ръцете си вълшебни.
Предизвикай бурята в мен.
Разпали жаравата гореща
в прегръдките на любовта да изгорим!




 

 

© Благовеста Дошева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??