Jun 18, 2012, 10:09 AM

Докосвай ме 

  Poetry » Love
521 0 1





Докосвай цялото ми тяло.
Разпалвай огъня в мен.
Виж как радостта  в очите ми прелива
и любовта изригва в мен.

Целувай устните ми зажаднели.
Накарай всичко в мене да крещи.
Превърни ме цялата в чувство.
Крадец на сърцето ми бъди.

Докосвай ме с ръцете си вълшебни.
Предизвикай бурята в мен.
Разпали жаравата гореща
в прегръдките на любовта да изгорим!




 

 

© Благовеста Дошева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??