Докосване
Не вярвам аз на думите написани.
Премного скъпо взеха да ми костват.
Единствено – на сбъднатите истини и то –
от теб когато ме докоснат.
Не вярвам в тези вечни разстояния,
дори да почнат да ни приближават.
Недей да ме докосваш без желание.
Не ми е хубаво, ако ме съжаляват.
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены