Apr 22, 2017, 9:01 PM

Докосване 

  Poetry » Love
282 2 3

Докосване

 

Не вярвам аз на думите написани.

Премного скъпо взеха да ми костват.

Единствено – на сбъднатите истини и то –

от теб когато ме докоснат.

 

Не вярвам в тези вечни разстояния,

дори да почнат да ни приближават.

Недей да ме докосваш без желание.

Не ми е хубаво, ако ме съжаляват.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??