22.04.2017 г., 21:01 ч.

Докосване 

  Поезия » Любовна
280 2 3

Докосване

 

Не вярвам аз на думите написани.

Премного скъпо взеха да ми костват.

Единствено – на сбъднатите истини и то –

от теб когато ме докоснат.

 

Не вярвам в тези вечни разстояния,

дори да почнат да ни приближават.

Недей да ме докосваш без желание.

Не ми е хубаво, ако ме съжаляват.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??