13 июн. 2007 г., 15:01

Докосване 

  Поэзия
930 0 17

   Плахо до теб се докосвам.
   Стъпвам на пръсти.
   Наоколо само полъхва.

   С коси от сребърна свила
   милвам те нежно
   и тихо прошепвам :
   Бях се изгубила, върнах се вече.

   С прах от лунния камък
   посипвам лицето ти,
   целувам клепачите.
   Боже, колко е хубав сънят ти!

   Спускам бързо завесите,
   онези, небесните,
   за да не видиш,
   колко са тъжни очите ми.

   Тихо излизам от стаята.
   Стъпвам на пръсти.
   Наоколо любов прошумява.
  

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??