Дон Бонбон бе стар "Патрон",
всичко тук му доскуча,
пиене, жени, храна...
И за Африка замина
да ловува слон.
Купи снайпер,карабини,
взе си осем пистолета,
даже мислеше за бомба.
Резервира си билета
и отпраши с' самолета.
Във Саваната със джипа,
сетне във тревата лази,
чака слон да се покаже.
Чак дъхът си спира
и очите си кокори!
Но не щеш ли в миг един,
лъв пред него се показа.
Той по лъвски изрева,
непознал такъв "Патрон".
Донът гащите намаза!
© Хари Спасов Все права защищены