3.02.2018 г., 11:37 ч.  

Дон Бонбон 

  Поезия » Хумористична
522 0 10

                Дон Бонбон бе стар "Патрон",

                всичко тук му доскуча,

                пиене, жени,  храна...

                И за Африка замина

                да ловува слон.

 

                Купи снайпер,карабини,

                взе си осем пистолета,

                даже мислеше за бомба.

                Резервира си билета

                и отпраши с' самолета.

 

                Във Саваната със джипа,

                сетне във тревата лази,

                чака слон да се покаже.

                Чак дъхът си спира

                и очите си кокори!

 

                Но не щеш ли в миг един,

                лъв пред него се показа.

                Той по лъвски изрева,

                непознал такъв "Патрон".

                Донът гащите намаза!

 

                

© Хари Спасов Всички права запазени

*Дон (титла) - господар

**Патрон (покровител) - силен, властен човек

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??