13 июл. 2011 г., 23:30

Достатъчна 

  Поэзия » Любовная
842 0 0

Това е истината -

мойта гледна точка...

Срещуположна истина е твоята...

Навярно...

Така е -

математика безбожна,

допирните...

са може би в безкрая...

Умишлено не слагам

многоточие...

Когато има край,

то нека да се знае...

Сандъкът дървен е,

животът е безочлив -

хвърли му пръст

и после ще е равно...

След няма и година

само бурени ще никнат,

за да има

спомен някакъв...

Боляло е,

когато те е имало,

а липсата ти е...

достатъчна...

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??