Това е истината -
мойта гледна точка...
Срещуположна истина е твоята...
Навярно...
Така е -
математика безбожна,
допирните...
са може би в безкрая...
Умишлено не слагам
многоточие...
Когато има край,
то нека да се знае...
Сандъкът дървен е,
животът е безочлив -
хвърли му пръст
и после ще е равно...
След няма и година
само бурени ще никнат,
за да има
спомен някакъв...
Боляло е,
когато те е имало,
а липсата ти е...
достатъчна...
© Геновева Симеонова Всички права запазени