11 февр. 2009 г., 22:03

Достатъчно 

  Поэзия » Любовная
675 0 4
С празна душа днес пея
пред заключена крепост от чувства,
а с гласа си не успявам да те сгрея,
надеждата отново ме напуска.


Достатъчно боляха истини,
липсват решителни дела,
парят все същите очи единствени,
забити в мен като стрела.

© Симона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??