Feb 11, 2009, 10:03 PM

Достатъчно 

  Poetry » Love
674 0 4
С празна душа днес пея
пред заключена крепост от чувства,
а с гласа си не успявам да те сгрея,
надеждата отново ме напуска.


Достатъчно боляха истини,
липсват решителни дела,
парят все същите очи единствени,
забити в мен като стрела.

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??