16 мар. 2022 г., 02:54  

Довършвам реда ти 

  Поэзия » Любовная
608 7 14

И те няма.Загърлям стиха ти.

И те губя.Топиш се напролет.

Побелявам.Довършвам реда ти.

Заземявам конвулса неволен.

 

И те чакам.Да рукнеш в сълзата.

Отброявам сезони умора.

Помъдрявам.Раздавам плода ти

на вглъбените в себе си хора.

 

И присядаш.Прегръщаш ме скришом.

Избуява през прангите сила.

Дробовете разгъваш да дишам,

измерения с дух прекосила.

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??