16 mar 2022, 2:54  

Довършвам реда ти 

  Poesía » De amor
607 7 14

И те няма.Загърлям стиха ти.

И те губя.Топиш се напролет.

Побелявам.Довършвам реда ти.

Заземявам конвулса неволен.

 

И те чакам.Да рукнеш в сълзата.

Отброявам сезони умора.

Помъдрявам.Раздавам плода ти

на вглъбените в себе си хора.

 

И присядаш.Прегръщаш ме скришом.

Избуява през прангите сила.

Дробовете разгъваш да дишам,

измерения с дух прекосила.

© СК Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??