19 мая 2011 г., 14:00

Друг живот 

  Поэзия » Другая
543 0 10

Искам да живея сред гори изгубени -

тихо, идилично и без много шум.

Да гледам в небето гълъбите влюбени,

песента на славея да пея наум.


Смело кукуригане сутрин да ме буди.

Без аларми страшни, без уличен вой...

Да няма забрани, да няма заблуди...

Да живея кротко в радост и покой.


Да шуми рекичка - непослушна, палава.

Въздух друг да вдишвам - с мирис на цветя.

Цели сто години така бих живяла...

Във незнайно място, чак накрай света...

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??