19 дек. 2011 г., 11:10

Другите 

  Поэзия » Любовная
523 0 1

В хорските погледи с погнуса видях срама си

не се скрих от теб от себе си опитах да избягам

няма бях за чуждите ти устни

в мислите твои със взлом не успях да се намеря

 

А те ме изпитват обидно

очите мълчат в тях лицето си покварено видях

и сълзите бодях остро като нож играеха си с мен

 

Просто исках в ръцете ти своето място да намеря

не си виновен че пред теб съм гола

не чувах нежно гласа ти а се молех

А СЕ МОЛЕХ да дойда в съня ти

не ми пречеше че студено прегръщах те

 

А те ме гледат унизено 

Боже скрийте ми покварата

и поредната грешка заключвам в стария сандък на скрина

а очите тях как да скрия

 

И като айсберг вледенени ръцете ти до моите се опират

извинявай извинявай че ти пречех търсех пристан за отмора

 

Спрете ги не виждате ли как се сривам

избодете ми очите с тях да не виждам очите на други

кажете им че умирам

те отдавна разпънаха ме да бъда чужда празна и гола

 

И колко още мога да издържа дайте ми дух на мърша прояла

чиба чиба чужди погледи обида

и нали така съм решила да бъда захвърлена не фалшива

 

И останах на малката чакалня под прашния часовник обърната към теб

И нека нека ме гледат и нека говорят Подушват ли кожата ми прояла

 

и без глас крещя ти пръв си тръгна

наум мълча не мога да те върна

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??