как да вържа
вятър
с опънати платна
гледам обичта
с образовани очи -
"не" със твърдост освежавам
не сядам да мътя в аванс
плода на лозето
с никого не сътворявам
загадъчен и крехък свят -
заобикалям камъка
клетката с поглед
отключвам -
пускам тигъра
но тайните - не -
дрямка са те на душата ми
духовен склад -
лесно и сложно е
да намериш себе си
© Дима Все права защищены
Поне да е пълен с хубави спомени и мечти и.. чисота!