26.02.2009 г., 14:28 ч.

Духовен склад 

  Поезия » Друга
537 0 8

как да вържа

вятър

с опънати платна

 

гледам обичта

с образовани очи -

"не" със твърдост освежавам

не сядам да мътя в аванс

плода на лозето

с никого не сътворявам

 

загадъчен и крехък свят -

заобикалям камъка

клетката с поглед

отключвам -

пускам тигъра

но тайните - не -

дрямка са те на душата ми

 

духовен склад -

лесно и сложно е

да намериш себе си

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??