20 окт. 2016 г., 14:28

Думи 

  Поэзия
761 0 7

Твърде жалко,
но малко познават те истински...
Недоказани
казват "доказани истини".
Как започват?
Посочват ти "верни" посоки,
не остават,
а дават ти само насоки.
Подминаваш,
забравяш и следваш сърцето си...
Не оставаш
и ставаш по-близък със себе си,
по-далечен,
обречен за всички останали,
не негоден,
свободен от думите казани...

© Йордан Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??