Oct 20, 2016, 2:28 PM

Думи 

  Poetry
763 0 7

Твърде жалко,
но малко познават те истински...
Недоказани
казват "доказани истини".
Как започват?
Посочват ти "верни" посоки,
не остават,
а дават ти само насоки.
Подминаваш,
забравяш и следваш сърцето си...
Не оставаш
и ставаш по-близък със себе си,
по-далечен,
обречен за всички останали,
не негоден,
свободен от думите казани...

© Йордан Ботев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??