4 окт. 2022 г., 11:07

Думи 

  Поэзия » Другая
191 2 7

Малък свят, широки друми.

Мигът направи си шега -

стори среща на две думи,

на добрата и на зла.

 

Злата дума с гордост каза:

 

- Силна съм и мога всичко -

сто усмивки да изтрия,

с пръстченце едно мъничко -

човек мога да убия!

 

На добрата - дожаля,

кротко каза без омраза:

 

- Аз, пък - да го съживя.

 

© toti Все права защищены

  297 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??