Душата е невидима материя,
тънка, деликатна струна.
Докоснеш ли я с нежност
се наслаждаваш на феерия
от светлини и цветове,
попадаш в други измерения,
откриваш нови светове.
Душата е живот,
животът е душа -
невидима, неуловима -
една истина необозрима -
без край, без хоризонти.
Вселената тя управлява!
С нас ли се ражда?
С тялото ли умира?
Или от тяло в тяло прескача?
Как и кога душата у нас се вселява?
За човека загадка остава...
© Анна Попова Все права защищены
поздрави от вълчан!