27.08.2008 г., 7:58 ч.

Душа 

  Поезия » Друга
760 0 10
 

Душата е невидима материя,

тънка, деликатна струна.

Докоснеш ли я с нежност

се наслаждаваш на феерия

от светлини и цветове,

попадаш в други измерения,

откриваш нови светове.

Душата е живот,

животът е душа -

невидима, неуловима -

една истина необозрима -

без край, без хоризонти.

Вселената тя управлява!

С нас ли се ражда?

С тялото ли умира?

Или от тяло в тяло прескача?

Как и кога душата у нас се вселява?

За човека загадка остава...

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??