12 июл. 2007 г., 09:01

ДУША 

  Поэзия
597 0 2

Дните отлитат в безкрайната шир,
нощите пълнят се с благ еликсир,
сънища чудни минават за миг,
но остават те будни,
превръщат се в стих...
ще минат години... не искам да спра,
да търся аз тебе - о, моя душа,
намерих те в мрака - дъга разноцветна,
светлинна пътека за обич неземна...
Обгърната цяла съм в сноп светлина,
и чудо настана - превърна се в ден за мене нощта...

© Дайан Флор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??