12.07.2007 г., 9:01 ч.

ДУША 

  Поезия
582 0 2

Дните отлитат в безкрайната шир,
нощите пълнят се с благ еликсир,
сънища чудни минават за миг,
но остават те будни,
превръщат се в стих...
ще минат години... не искам да спра,
да търся аз тебе - о, моя душа,
намерих те в мрака - дъга разноцветна,
светлинна пътека за обич неземна...
Обгърната цяла съм в сноп светлина,
и чудо настана - превърна се в ден за мене нощта...

© Дайан Флор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??