29 сент. 2009 г., 11:35

Душата ти изстива 

  Поэзия » Другая
683 0 12

Душата ти изстива...

Виж се само!

Залиташ,

спираш,

връщаш се назад,

объркваш пътя...

Питам се

кога ли

ще се изгубиш

в малкия си свят...

Не се залъгвай,

че ще има време

да се настроиш

с мисъл и сърце

за нещо по-възвишено.

Едва ли

реваншът ще е под това небе...

Говорим си,

че Смисълът е пълен,

когато не подгъваш колене

и силата е

да стоиш изправен

срещу тревоги,

болки,

страхове...

А виж –

сега душата ти изстива.

Отново я наливаш

с грехове...

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??