Без дни животът ни минава...
На хаос времето лети?
Летят и с него,
нашите години!?
И сиви стават -
нашите коси.
Осъждаш хората който...?
Не вярват в твойте лъжи.
Не вярват те -
че ти си този!
Безгрешният във трудни дни.
Защо си вярваш...-
че си ти такъв...
Безгрешен ,чист-
и толкова изтънчен?
Нима не знаеш,
че и Бог...?
Не ни обича нас такива.
Нима забравил си това?
Огледай се...
и виж се ти тогава.
Кой с тази влас те е дарил...
Бъди човек!
Обичай ни такива.
Каквито Господ ни е сътворил.
Дано душата ти покой намери...
Дано пречистиш се от туй.
Аз знам не лош си...
Затуй на всеки го усмивка -
ти дарявай...!
Прости им греховете днешни ти.
Ще се пречистиш,
ще почувстваш любовта им.
Таз чистата,
която ме накара...
В момента с вас да споделя!
Обичам ви, обичайте живота.
Защото Бог с това ни е дарил...!
© Ангел Все права защищены