26 июн. 2010 г., 21:25

Души 

  Поэзия
573 0 3

Тихо, някъде скрити

малко по малко отваряме душите си.

И откриваме красотата там -

неподправена и плаха.

И тогава, отворени към света,

търсим някого, който е открил

така нужния му ключ,

за да отключи най-красивото у себе си.

И тогава срещаме въпросния и душите ни се докосват -

тогава започва най-красивата връзка на света!

© Димитринка Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??