3 июл. 2006 г., 12:06

Две души 

  Поэзия
842 0 0
Не знам какво е животът без твоята любов,
не знам дали е възможно това.
По света се лее дъжд,
а болката от нашата история
отшумява бавно в моята душа!
Знам, че се измори да се бориш,
потърси отговора в истината!
Ще те прегърна и ти ще станеш моята звезда,
спасителният лъч сред бурята.
Остави тази болка назад
и потърси в нашата любов успокоение
и чувството на две души,
които изгарят в огън и страст!
И живей с тези моменти,
животът продължава
и трябва да му се насладим,
защото това, което трябва, се случва!
Огледай се, около нас няма повече съжаление,
всички се научиха да мечтаят!
И аз прекрасно зная какво е това забрава -
така мирише цветът на моята съдба!!!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??