24 июн. 2010 г., 00:07

Двоен бемол 

  Поэзия
703 0 9

 

 

 

Тази пролет умря. И не може

да закърпи пробитото лято.

Отчужденият облачен вятър

не разчиташе време за още

 

 

висини, от любов осветлели,

да потичат по вените сляпо...

Само призрачна болка за святост

ще се скита из дни неродени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??