Jun 24, 2010, 12:07 AM

Двоен бемол 

  Poetry
705 0 9

 

 

 

Тази пролет умря. И не може

да закърпи пробитото лято.

Отчужденият облачен вятър

не разчиташе време за още

 

 

висини, от любов осветлели,

да потичат по вените сляпо...

Само призрачна болка за святост

ще се скита из дни неродени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??