24 jun 2010, 0:07

Двоен бемол 

  Poesía
700 0 9

 

 

 

Тази пролет умря. И не може

да закърпи пробитото лято.

Отчужденият облачен вятър

не разчиташе време за още

 

 

висини, от любов осветлели,

да потичат по вените сляпо...

Само призрачна болка за святост

ще се скита из дни неродени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??