24.06.2010 г., 0:07 ч.

Двоен бемол 

  Поезия
704 0 9

 

 

 

Тази пролет умря. И не може

да закърпи пробитото лято.

Отчужденият облачен вятър

не разчиташе време за още

 

 

висини, от любов осветлели,

да потичат по вените сляпо...

Само призрачна болка за святост

ще се скита из дни неродени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??