Да ти призная – не се подарявам,
нито съм склонна живот да продам,
но пък готова съм аз да раздавам
и за душата да бъда балсам.
Моята обич е силна и нежна,
пламенна, огнена, бурно море,
сетне е тиха, дори безметежна,
но пък естествена и… от сърце.
Твоята обич стихийно връхлита,
страстна и яростна, мрачно небе,
сетне е ведра, спокойна защита,
пристан за всяка душа на дете.
Дяволска сделка ще сключа със тебе:
обич за обич – това ще ти дам.
Искаш ли с шепи от нея да вземеш
себе си дай ми и тичай насам.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены