27 янв. 2014 г., 19:30

Дъга 

  Поэзия » Любовная
1306 0 3

Вдигни очи и погледни небето,
в лазур искрящ след бурята в нощта
дъга блести, от слънцето родена,
да ти разкрие моята душа.

С червеното сърцето ми гори,
кръвта във вените от страсти полудяла.
Блестят във синьо моите мечти,
във цвят от рози щастието ми сияе.
На жълтото във топлите лъчи
се къпе любовта ми. Нежно цвете
от пурпур във душата ми цъфти.
В зеленото на сладкото безвремие
тече от чувствата ми сребърна река.
На облаче от портокалов цвят
изпращам ти аз моята дъга – вземи я,
във багри ярки да огрее твоя свят
и любовта ни да превърне във магия



© Биляна Битолска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??