1 мар. 2007 г., 23:21

Дъхът ми слива се с... 

  Поэзия
556 0 2
 Дъхът ми слива се с мъглата,
в която пътя ми е скрит,
усещам пак присъствие познато,
но все изчезва твоя лик.

И стонът на китарата дочувам,
и тихи стъпки, шепота в нощта,
но в сенките около мен се губиш -
в коя от тях е твоята душа?

И кой от двама ни беглец е,
предал една любов, а другата възпял?
Откри отдавна в мен твореца,
отричаш туй, че съм жена!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??