23 июн. 2022 г., 07:40

Дъхът на лятото 

  Поэзия » Любовная
240 1 6

   

Дъхът на лятото

 

Липата прецъфтя,

разсипа жълто злато.

Ухае на цветя,

пристигнало е лято.

 

И птиците летят,

те бързат да живеят

и всички в този свят

за щастие копнеят.

 

И само ти си пак

така далеч от мене

и няма път и знак

за спрялото ни време.

 

Изпращам любовта

във пъстра златна рокля,

на лятото дъха,

цветята и мечтата!

 

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??