10 авг. 2016 г., 08:27

Дъжд 

  Поэзия » Другая
320 0 0

Всяка капка ме попива,
осъзнавайки мига...
Дълбоко в мен излиза
сливането с вечността.

 

Отново, пак се връщам,
влагата ме предизвиква...
Енергията прегръщам,
и усещам как прониква.

© Красимир Все права защищены

09.08.2016

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??