8 мар. 2022 г., 10:20

Дъжд 

  Поэзия » Любовная
226 1 1

Дъждът дойде над нас
Сякаш каза ни напук
Бъдете вий един за друг
И Нашата любов горя
Искра на падаща звезда
Но в облаците да летя
Се искат ни крака
Ни разум, за да посветя
На тебе своята душа

© Nletekyvtw vbPmCBbtyE Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??