Mar 8, 2022, 10:20 AM

Дъжд 

  Poetry » Love
224 1 1

Дъждът дойде над нас
Сякаш каза ни напук
Бъдете вий един за друг
И Нашата любов горя
Искра на падаща звезда
Но в облаците да летя
Се искат ни крака
Ни разум, за да посветя
На тебе своята душа

© Nletekyvtw vbPmCBbtyE All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??