20 окт. 2023 г., 09:34

Дъждовен хоризонт 

  Поэзия » Философская
218 1 0

 

 

Тихият дъжд на живота

ръми ден подир ден,

един от недоволство все тропа,

а друг - танцува сред капките!

 

Но както и да минават ни дните,

дъждът с хоризонта се слива,

и макар различни съдбите,

се сливат накрая във него!

© Добромир Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??