Тихият дъжд на живота
ръми ден подир ден,
един от недоволство все тропа,
а друг - танцува сред капките!
Но както и да минават ни дните,
дъждът с хоризонта се слива,
и макар различни съдбите,
се сливат накрая във него!
© Добромир Иванов All rights reserved.